Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Sidste udkald for din sunde idé

Af boa -

Del artiklen:

Ideer til, hvordan danskerne får sundere mad- og måltidsvaner, skal sendes senest 15. januar på madvirker.dk.

Der er allerede kommet mere end 60 forslag om bedre madvaner til regeringens Advisory Board for mad, måltider og sundhed. Forslagene handler om alt fra børn til ældre, og der er ideer til både skolen, supermarkederne og politikerne. Desuden bekymrer mange af afsenderne sig om, at flere bliver syge som følge af livsstil, samt om vores børn, der skal have de bedste forudsætninger for et langt, sundt liv.

Til inspiration

Advisory Boardet kigger på forslagene og bruger dem som inspiration, inden det kommer med sine anbefalinger til regeringen. Formand for Advisory Boardet Lars Kolind lover, at alle forslag bliver læst.

- Jeg er meget glad for, at mange har taget sig tid til at sende deres gode ideer til os. Vi har fået forslag om alt fra sæsonfrugt til vægttab, portionsstørrelser og tilgængelighed, og ideerne kommer fra både fagfolk og Hr. og Fru Jensen. Vi suger inspirationen til os, siger formand Lars Kolind.

40 mio. til ideer

Advisory Board for mad, måltider og sundhed blev nedsat i efteråret 2017 som et tværministerielt projekt mellem Miljø- og Fødevareministeriet, Sundheds- og Ældreministeriet, Undervisningsministeriet og Børne- og Socialministeriet.

Regeringen har afsat 40 mio. kroner over fire år til at igangsætte initiativer på baggrund af Advisory Boardets anbefalinger.

Gode ideer kan i knap en uges tid endnu sendes til Advisory Board for mad, måltider og sundhed på hjemmesiden: madvirker.dk. Fristen er mandag d. 15. januar.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame