Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Køb din varmepumpe inklusiv installation hos Nærvarme Danmark

2. nov. 2020 | Indrykket af Nærvarme Danmark A/S

Luft til vand varmepumpe inklusiv installation og udvidet garanti og service

Del artiklen:

Nærvarme Danmark har i dag lanceret muligheden for, at man kan købe sin luft til vand varmepumpe inklusiv installation og med mulighed for serviceordning. Der har været en stor efterspørgsel efter, at vi tilbød denne købsmulighed.


Vi tilbyder nu tre produkter:

1. Varmepumpe på abonnement (full service)

2. Varmepumpe med installation (standard garanti)

3. Varmepumpe med installation + udvidet garanti og serviceaftale.


Med Nærvarme Danmarks mere en 250 kunder, så har vi en stor erfaringen i at installerer og servicere varmepumper. Vi ved, hvordan vi får varmepumpen til at køre effektivt, og det giver laverer driftsomkostninger i strøm til varmepumpen. Man kan læse mere om køb af varmepumpen her: varmepumpe priser.

Uanset om man vælger at købe eller abonnere, så er der gode tilskudsmuligheder. Vi hjælper kunderne med at finde de bedste veje til tilskud. Det varierer meget, hvilke tilskud, der er mest fordelagtige for den enkelte kunde.

Nærvarme Danmark er prækvalificeret som leverandør af Skrotningsordningen af Energistyrelsen. Den vedrører abonnementsløsninger. Bygningspuljen vedrører vores nye produkt med køb af luft til vand varmepumpen. Her kan vi hjælpe kunden med at ansøge. Derudover så findes der håndværkerfradrag og reduceret elafgift. Læs mere om dine muligheder for tilskud til varmepumper her.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame