Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-avis

Nyhedsbrev

Forhandler login

PARTNERS login

Ny, kraftfuld rider-serie fra STIGA

19. mar. 2020 | Indrykket af STIGA A/S

STIGA udvidede i starten af 2020 sortimentet af frontmonterede ridere.

Del artiklen:

STIGA udvidede i starten af 2020 sortimentet af frontmonterede ridere med en ny 600-serie bestående af to ridere. De nye maskiner kombinerer optimal ydeevne med maksimal brugervenlighed og kørekomfort. Den nye serie af frontmonterede ridere er ideel til brugere med store plæner eller andre omfattende udendørsområder, som skal vedligeholdes.


STIGA Park frontmonterede ridere bygger på over 45 års succes. Det kommer derfor måske heller ikke som den store overraskelse, at der ikke er en finger at sætte på manøvreringen af de to ridere i den nye 600-serie, Park 620 PW og Park 640 PWX. Begge riderne er frontmonterede, hvilket betyder, at føreren af maskinen altid er sikret et godt udsyn ud over arbejdsområdet. Føreren skal heller ikke bekymre sig om, at maskinernes bagende støder mod noget utilsigtet, da de er udstyret med STIGAs unikke 50/50-knækstyring, som gør, at baghjulene altid følger i forhjulenes spor.

Den lette manøvrering er yderligere sikret gennem den hydrauliske servostyring, som både Park 620 PW og Park 640 PWX er udstyret med. Park 640 PWX adskiller sig fra Park 620 PW ved at have 4-hjulstræk, hvilket er med til at sikre et godt greb på både skråninger eller i krævende terræn, hvis brugeren har behov for at udføre arbejde sådanne steder.


Nye 2-cylindrede motorer

På de to ridere i STIGAs 600-serie gemmer der sig en glædelig overraskelse under motorhjelmen – STIGAs egne splinternye, 2-cylindrede motorer. STIGA ST 600 Twin-motorerne er med en effekt på 586 cc med til at sikre brugeren den nødvendige kraft til at kunne udføre de fleste opgaver på maskinen.

Sortimentet af nye 2-cylindrede STIGA-motorer omfatter i alt tre motorer, som er designet specielt til STIGA-maskiner, hvilket betyder, at den enkelte motor passer perfekt til den enkelte maskine, den driver, når det kommer til dimensioner, effekt og udformning.

De nye STIGA-motorer kombinerer høj ydeevne og bedre luftcirkulation med en lang levetid. Design, materialevalg og udformning har derfor taget udgangspunkt i at sikre høj pålidelighed under alle arbejdsforhold.


I kraft af deres kraftfulde motorer er riderne i den nye 600-serie i stand til at drive det meste tilbehør, og til dette formål har STIGA et bredt tilbehørsprogram at vælge fra. Brugeren kan derfor kombinere riderne med alt fra koste og sneslynger til river og slagleklippere, hvilket er med til at gøre maskinerne anvendelige hele året rundt.

Derudover kan maskinerne kombineres med en række forskellige klippeaggregater med en klippebredde fra 95 cm op til 125 cm. 
OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Partners logo

Udvalgte PARTNERS produkter