Nyheder

10 gode grunde til at vælge en robotplæneklipper

18. maj. | Indrykket af STIGA A/S

Overvejer du at investere i en robotplæneklipper, men mangler lige det sidste skub? Så har vi samlet 10 gode grunde til at få en robotplæneklipper!

Del artiklen:

1. En perfekt plæne

Robotplæneklipperen vil klippe græsset nogle få millimeter for hver arbejdscyklus. Det betyder, at plænen altid fremstår nyklippet, og at græsset altid vil have den ønskede højde. Når plænen klippes, vil græsafklippet falde ned i plænens bund og blive til naturlig gødning. Resultatet er en tæt og sund plæne.


2. Evigt arbejdsom

Robotplæneklipperen kan arbejde i alt slags vejr - både når det er overskyet, og når det blæser. Den bliver i modsætning til dig ikke mindre motiveret til at klippe græs, når vejret er dårligt!

Vi anbefaler dog, at du aktiverer regnsensoren, så den ikke klipper græs, når det regner, da det bedste klipperesultat opnås, når græsset er tørt, når det bliver klippet.


3. Ingen indblanding

Når afgrænsningskablet, der afgrænser de områder, hvor robotplæneklipperen skal klippe græs, er blevet installeret, og robotten er blevet programmet, vil den klippe græsset uden behov for indblanding fra dig. Den klipper selv græsset efter den programmerede tidsplan og kører tilbage til ladestationen, når den er ved at løbe tør for strøm, eller når dens arbejdscyklus er færdig. 

 

4. Mindre energi, mindre forurening

En robotplæneklipper er fuldkommen elektrisk og udleder derfor ingen drivhusgasser, når den kører. Hvis du er meget hi-tech, vil du også kunne lave en løsning med solceller til genopladning af robotplæneklipperen, hvilket vil resultere i en 100 % miljøvenlig løsning til plæneklipningen.


5. Helt sikker at bruge

Som en ekstra sikkerhed er der løftesensor på forhjulet/forhjulene, som gør, at kniven stopper øjeblikkeligt, hvis robotplæneklipperen løftes eller vælter.


6. Ingen affaldshåndtering

Robotplæneklipperens Multiclip-system eliminerer problemet med håndtering af græsafklippet, da græsafklippet er så småt, at det nemt forsvinder ned i plænens bund.


7. Ingen larm

En robotplæneklipper er yderst støjsvag. Den støjer betydeligt mindre end en benzindrevet plæneklipper, som du mange steder ikke må klippe græs med om søndagen. Du vil heller ikke blive forstyrret, hvis du vælger at slappe af i skyggen eller læse en bog i haven, mens plænen bliver klippet.

 

8. Optimalt klippemønster

Normalt er du nødt til at skifte klipperetning med plæneklipperen fra gang til gang for at sikre dig den flotteste plæne. Men det behøver du ikke at bekymre dig om med en robotplæneklipper, da denne kører i et vilkårligt mønster på plænen, så græsset hele tiden klippes fra forskellige vinkler for det bedste klipperesultat.


9. Selv i smalle passager

Så længe området, der skal klippes, er korrekt defineret ved installationen af afgræsningskablet, vil robotplæneklipperen være i stand til at klippe græsset i smalle passager, hvor det kan være svært at komme til med en almindelig plæneklipper.


10. Ingen fare for børn og dyr

Robotplæneklipperens lave udformning og knivens placering relativt langt inde under skjoldet, eliminerer risikoen for skader. Desuden er robotterne i Autoclip 500-serien udstyret med et beskyttelsesværn rundt om kniven, hvilket er med til at højne sikkerheden yderligere.

Kataloger m.v.
  • Henrik | 16.06.2020 kl. 18:40

    Jeg drømmer om en robotklipper..men jeg har to S T O R E æbletræer ..og de to kæmper giver et extremt stort udbytte...i afgående sæson blev det til adskellige hundrede kilo..og dermed langt flere end vi ..og naboer og venner og alle andre kan bruge..det betyder at der næsten altid ligger æbler på plænen..jeg kan jo selvsagt ikke stå under træerne og gribe samtlige nedfaldsfrugter.. Der samles æbler sammen hver dag i hele sæsonen..nogle gange flere gange dagligt.. Og det kan en robot vel ikke køre i? Mit dilemma er ..skal jeg fælde begge træer og gå glib af de dejlige æbler? Eller skal jeg fortsætte med benzinklipperen..indtil enten den eller jeg ikke kan mere?


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame