Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Den bedste aktivitet under Corona

11. feb. 2021 | Indrykket af ONJ TRACTORS

Denne naturperle har fanget danskerne

Del artiklen:

Det er koldt, men solen er fremme, og vinden er mild. Dagens fjerde gæst har netop parkeret sin bil hos Pinds Mølle Put & Take, og ejer Richard Borgbjerg gør traktoren klar til at udsætte fisk. Få kilometer fra Aarhus finder man denne skønne dal, der udover fiskeriet minder de besøgende om, at man også i Danmark kan opleve natur, som er et eventyr værdigt. 

Coronaepidemien har betydet hårde vilkår for mange, men heldigvis for Richard er det ikke svært for lystfiskere at holde afstand. ”Corona har jo gjort, at der er mange”, må han fornøjet konstatere. ”Hvor vi førhen havde nogle tyskere, så har vi bare haft dobbelt så mange danskere. Vi har ikke været ramt. Tværtimod.” 

Man forstår godt, at danskerne har søgt mod naturperler som Pinds Mølle i disse tider. Næppe finder man mere billedskønne omgivelser at småfryse i på en klar vinterformiddag, og fiskene bider på krogen – smittefare eller ej. Naturens ro bliver kun kort afbrudt af lyden af en traktor, der forsikrer gæsterne om, at det ikke kun er omgivelserne, men også fisk i vandet, der kan nydes i dag. Richard kan fortælle, at nogle gæster sågar ser frem til traktorstøjen. Da en far og en søn havde set fisk ved en anden sø, måtte drengen begejstret konstatere: ”Hør far, nu kommer der fisk – så kommer der en traktor”. 

Hvis man efterhånden er lidt træt af puslespillene på sofabordet eller måske bare godt kunne bruge lidt afstand fra huset (eller menneskene deri), kan Pinds Mølle Put & Take varmt anbefales. Richard vil som altid holde naturen i skak og bringe fiskene ud – og ONJ Tractors forsikrer, at hans nye traktor (en DONG FENG DF-304 G2 som erstatter en trofast følgesvend igennem mange år af samme model) fortsat vil afbryde idyllen i den fredfyldte dal. 

Artikel af Frederik Hareskov Jensen


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame