sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Optimer din virksomheds print med de rette printerpatroner til HP printere

00:00
Hastighed: ???x
02:30

Abonnementsartikel

Originalitet kan ses og mærkes

Hvis din virksomhed har en HP printer, så er det yderst vigtigt at købe originale hp printerpatroner for at opnå det bedste print. Originaliteten kan nemlig tydeligt ses, da HP printerpatroner indeholder den præcise blæk og toner, som en HP printer lover. Dermed kan du se de dybe farver og den flotte sorte i høj kvalitet, som gør alle print læselige og flotte og professionelle at se på. Du og dine medarbejdere vil hurtigt kunne mærke forskellen på disse printerpatroner, som også garanterer driftssikkerhed, da patronerne er kompatible med alle HP printere.

Med de originale printerpatroner investerer din virksomhed i en løsning, hvor du får meget for pengene. Disse patroner indeholder blæk og toner til mange print, og dermed er din virksomhed sikret kvalitetsprint i lang tid. Udover den gode kvalitet, så investerer du også i gennemprøvet driftssikkerhed, da du kun er garanteret dette ved brug af originale HP printerpatroner i en HP printer.

Ved at investere i de originale patroner, så investerer din virksomhed også i en miljøvenlig løsning. Alle originale blæk- og tonerpatroner kan returneres til HP. Herefter vil disse, sammen med genbrugsmaterialer af indsamlede plastikflasker, blive genanvendt i fremstillingen af nye HP patroner. Det kan virke som et lille skridt, men dette initiativ har bevirket, at 5000 traktor hænger læs plastik ikke er gået til spilde i havet eller på lossepladsen. Så din virksomhed tager dermed ét skridt mod en mere bæredygtig planet ved at købe HP printerpatroner.

Automatisk tonerbestillings aftale og god service

Din virksomhed kan få HP printerpatroner som en del af en automatisk tonerbestillings aftale, hvor du og dine medarbejdere kan fokusere på driften af virksomheden, da dine printers patroner bliver bestilt til jer automatisk. Ved at installerer software på virksomheden computer bliver patroner automatisk bestilt ved behov, så ingen i virksomheden behøver bruge tid på dette. Inde på hjemmesiden kan du tage kontakt til Atea og tage en uforpligtende snak om din virksomheds mulighed for en automatisk aftale. Her kan du få rådgivning og hjælp til at vælge den bedste løsning for din virksomhed.