Lyt til artiklen:

Både batteri og benzin i ny serie af plæneklippere

00:00
Hastighed: ???x
01:52

Abonnementsartikel

Den nye Stihl 4-serie RMA og RM indeholder otte modeller, der har funktioner som ECO-tilstand, bagudkast og display. Dermed adskiller de sig fra 2-serien og er velegnede til forskellige terrænforhold.

Ligesom 2-serien er alle modeller såkaldte 4-i-1-plæneklippere, hvilket muliggør klipning, opsamling, sideudkast og mulching.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Modellerne har også bagudkast, og de batteridrevne modeller - RMA 443, RMA 448 og RMA 453 - er udstyret med yderligere funktioner, som hjælper brugeren.

- De batteridrevne modeller i serien er udstyret med ECO-tilstanden, som kan slås til og fra. Desuden kan brugeren nemt selv justere plæneklippernes hastighed, så den passer til terrænforholdene eller opgaver i haven, siger Mats Gustafsson, som er Product Launch Manager hos Stihl i Norden.

rich-media-2
Display på håndtaget, som viser relevant information. Pressefoto.

Flere funktioner

Serien omfatter modellerne RMA 443, RMA 448 og RMA 453, som er batteridrevne, samt RM 443, RM 448 og RM 453, som drives af benzin.

Alle RMA-plæneklippere i serien fås i to versioner: en, som drives af AK-batterier, og en, som drives af AP-batterier.

Undtagelsen er RMA 453, som kun er kompatibel med de endnu mere kraftfulde AP-batterier.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Modellerne, som drives af AP-batterier, er udstyret med ekstra funktionalitet i form af et display på håndtaget, som viser relevant information.