Lyt til artiklen:

Nyudviklet frontmonteret varmtvandsløsning til mindre elbiler

00:00
Hastighed: ???x
01:45

Abonnementsartikel

RG Teknik ApS har i samarbejde med Gentofte Kommunes Park og Vej-afdeling udviklet en frontmonteret varmtvandsløsning til kommunens mindre elbiler.

Det skriver den Herning-baserede salgs- og servicevirksomhed i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er mange arealer, hvor en løsning med et fronthoved kan spare mange skridt med en håndlanse, og ifølge RG Teknik optimerer det arbejdsdagen, ligesom der er mange steder, hvor et mindre køretøj vil være optimalt at bruge, lyder det.

- Da det samtidig er et elkøretøj, vi bruger ikke et dieseldrevet køretøj, er det helt i tråd med vores grønne omstilling, siger John Pedersen, koordinator i Gentofte Kommune, i pressemeddelelsen.

Koblet til et Keckex-anlæg

Det nyudviklede frontsystem er med to styk 12 volts el-aktivatorer med en sideforskydning på 80 centimeter og et løft med flydestilling, så redskabet altid følger underlaget 100 procent.

RG Teknik gør opmærksom på, at dette er ekstremt vigtigt for at holde den rigtige temperatur på vandet.

rich-media-2
Frontsystemet et udviklet i samarbejde med Gentofte Kommune. Foto: RG Teknik.

Frontsystemet er monteret sammen med et Keckex M13-anlæg, som RG Teknik er importør af. Betjeningen af anlægget er monteret inde i elbilens kabine og er koblet til Keckex-anlægget, så det er helt uafhængigt af elbilens system.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Herning-virksomheden har store forventninger til denne løsning, og ikke kun hos de danske kommuner, men i hele Europa, lyder det i pressemeddelelsen.

Importprogrammet er faldet på plads hos RG Teknik

Se også:

Importprogrammet er faldet på plads hos RG Teknik

Udover Keckex forhandler RG Teknik også maskinmærkerne Agria, Rimas, Green Machines og Norcar.