Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-avis

Nyhedsbrev

Forhandler login

PARTNERS login

Nye, kraftfulde STIGA-motorer

2. jun. 2020 | Indrykket af STIGA A/S

STIGA udvidede i starten af 2020 sortimentet af motorer med tre nye egenudviklede, 2-cylindrede motorer

Del artiklen:

STIGA kunne i starten af 2020 præsentere et sortiment af splinternye 2-cylindrede STIGA-motorer. Sortimentet omfatter i alt tre motorer, ST 550 Twin, ST 600 Twin og ST 650 Twin, som alle er udviklet af STIGA specielt til STIGA-maskiner. Det betyder, at den enkelte motor passer perfekt til den enkelte maskine, den driver, når det kommer til dimensioner, effekt og udformning.


Det nye motorsortiment byder udover 2-cylindrede motorers generelle fordele, såsom et lavere brændstofforbrug og færre emissioner, også på en række unikke fordele som følge af deres specifikke udformning. Motorerne kombinerer blandt andet bedre luftcirkulation med robuste materialer for en høj ydeevne, en lang levetid og en stor pålidelighed under alle arbejdsforhold. Den forbedrede luftcirkulation er blevet sikret med det nye specialdesignede ventilationssystem, hvor alt fra blæservingen til gitteret er blevet optimeret, hvilket sikrer en formidabel køling af motoren og dermed en jævn effekt under alle arbejdsforhold. For at kunne garantere en længere levetid og en større pålidelighed har STIGA desuden valgt at benytte komponenter af den højeste kvalitet, såsom cylinderforinger i støbejern og udstødningsventiler i Stellite.

Derudover har STIGA optimeret motorernes udformning, så den er med til at gøre rutinemæssigt vedligehold hurtigt og simpelt at udføre. Dette understøttes blandt andet af et nyt oliedræningssystem, som gør det muligt for føreren af maskinen at skifte olie på maskinen nemt og hurtigt.


De nye STIGA-motorer er at finde på en række maskiner i STIGAs 2020-sortiment. I alt er fire frontmonterede ridere og fire traktorer udstyret med de nye motorer. For at vise sin store tiltro til de nye motorer har STIGA valgt at give hele tre års garanti på motorerne i de tilfælde, hvor maskinen er købt og anvendt til privatbrug.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Partners logo

Udvalgte PARTNERS produkter