sonsoreret-indhold

Abonnementsartikel

Som en bonus fylder plakater ikke synderligt i hjemmet, da de selv med ramme på er godt og vel flade. Gaven kommer altså ikke til at ligge og flyde, men kan hænge på væggen.

Gå på udflugt i et bredt udvalg i plakater lige her, og bliv klogere på de tusindvis af muligheder, du har for at matche plakater med personens interesser, relationer eller stilmæssige ønsker.

Kend modtageren - den rette plakat bliver oplagt

Anatomiplakater med menneskets nervesystem, fordøjelse eller blodkredsløb er gode gaver at give til læger, fitnessdyrkere og studerende på uddannelser som medicin eller idræt. Den slags er et godt eksempel på, hvordan motiver, der virker morbide for de fleste, kan være de helt rette for nogle at have hængende i hjemmet. Kender du personen, kan du vælge rigtigt.

Tænk på din vens interesser

Lidt i samme bane kan plakater med fakta om øl, vin eller mad være relevante for kokke eller venner, der prøver sig af med håndbrygning i køkkenet. Plakater med stjernetegn kan være gode at give til folk, der interesserer sig for himlen eller kerer sig for astrologi og horoskoper.

Citatplakater kan være gode at falde tilbage på, hvis du ikke kender modtagerens interesser.

Vid, hvilken stil falder i god jord

Er din ven ret bidt af fortiden, fx danske film fra Olsen Banden-æraen eller amerikanske noir krimier, er sort-hvide plakater måske den rette gave.

Hvis vennen er en kreativ type, er de farverige og abstrakte plakater med spøjse figurer måske bedre.

Og til dine venner med en forkærlighed for vintage plakater kan genoptryk af plakater fra bl.a. danske zooer fremhæves.