sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Tjekliste til praktiske sommerkøb

00:00
Hastighed: ???x
02:08

Abonnementsartikel

Alt for ofte kan man glemme essentielle ting, når man handler, såsom billige og holdbare printerpatroner, en liter mælk eller noget helt tredje. Så vi har her lavet en tjekliste med essentielle ting, du kan bruge for at tage hus og have med ind i sommeren.

Essentielle ting til haven

Om sommeren begynder haven rigtig at vågne op til dåd. Og det betyder også, at vi skal lægge nogle kræfter i, at få den til at se godt ud. Hvis du har et drivhus, får du brug for plantesække med jord, der er godt for tomater, kartofler eller andre grøntsager. Desuden ville det være smart at købe drivhusgardiner. Nogle dage er solen meget skarp, og kan hurtigt skade dine planter. Så er det en god ting, man kan rulle gardinerne for i et par timer.

Din græsslåmaskine har sikkert stået ubrugt siden vinter. Derfor kan du overveje at købe noget olie, til at smøre den med, samt nye blade så maskinen skærer skarpt igen.

Stativ, stakit, kasket

Nu hvor der er lidt styr på haven, så er tiden kommet til alt det omkringliggende. Sommerens sol er dejlig nok i sig selv, men den har også en blegende effekt på farver. Hvis du har et stakit, så er det på tide at give det en ny omgang maling.

Sommeren er også det perfekte tidspunkt at male indendørs. Her kan man have døre og vinduer åbne uden det bliver koldt, så man kan lufte ud, når man maler. Så tørrer det hurtigere, og man slipper af med lugten.

Hvis du er ved at blive tyndhåret, så husk også at købe en kasket. Man kan ikke bruge solcreme på sin hovedbund, og den bliver altid brændt.

Muligheder på muligheder

Sommeren er årstiden for muligheder, når man har projekter vedrørende ens husstand, man gerne vil sætte i gang. Vejret er perfekt til det. Udfordringer er der også mange af, så at være forberedt allerede nu med, hvad man gerne vil nå, er en stor fordel, når den første sommermåned begynder. Så når man lidt mere, og typisk også til en billigere pris. Held og lykke med jeres projekter!