Lyt til artiklen:

MultiOne med nyt One Drive-system

00:00
Hastighed: ???x
02:29

Abonnementsartikel

En af de mest populære minilæssere i landet er nu på vej i en ny version. Der er tale om MultiOne 11.6, som netop er blevet præsenteret på EIMA-messen i Italien.

MultiOne minilæsseren kommer i mange forskellige udgaver, og som navnet antyder, så er producenten nu nået til serie 11.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nyt i 11.6-udgaven er One Drive. Der er tale om et nyudviklet gearsystem, der har en blokventil koblet direkte på hydrostat-systemet, hvilket giver en betydelig bedre ydelse.

Det nye system har integreret DBS og Torque Divider, der styres via joystick, og det er med til at øge maskinens trækkraft, ligesom kontrol over både hastighed og effektivitet ifølge producenten er mærkbart forbedret.

11.6 udgaven har desuden indbygget cruise control, og det nye ACI-system (Attachment Control Interface) giver fuld kontrol over joystickets 16 forskellige funktioner.

rich-media-2
MultiOne 11.6 er udstyret med en Kohler KDI 1903-motor med tre cylindre, som leverer 57 hestekræfter. Pressefoto.

Mange features

Ud over One Drive-systemet kommer den nye maskine med en lang række features, som vi kender fra tidligere modeller.

Løftekapaciteten er på 2.540 kilo, løftehøjde er maks. 3,7 meter og den trecylindrede Kohler KDI-motor med 57 hestekræfter overholder naturligvis alle de nye miljøkrav (Tier 4 Final/Stave V), hvilket er med til at reducere brændstofforbruget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- MultiOne 11.6 har hydrostatisk gear med firhjulstræk, og så har den to gear: Et arbejdsgear med en hastighed på 0 - 15 kilometer i timen, og et transportgear, der kan nå op til 30 kilometer i timen, fortæller Jesper Eliasen fra importøren HCP.

rich-media-4
Alle maskinens hydrauliske fittings er reduceret til et minimum, og der er kortere og færre slanger i systemet. Pressefoto.

Mobil minilæsser

Jesper Eliasen var med til præsentation af den nye maskine på messen i Italien i sidste måned, og han er begejstret for den 11.6-udgave.

- Vægten på de 2.340 kilo gør, at alle håndværkere kan have maskinen med på traileren, hvilket er meget vigtigt for mange af vores kunder, fortæller Jesper Eliasen fra importøren HCP.

Den nye MultiOne er i stand til at benytte de over 200 forskellige redskaber, som gør de blå maskiner i stand til at udføre utallige arbejdsopgaver.

Og tilhører man den behagelige type, så kan maskinen leveres med fuld kabine med air contition og varme.

Artiklen fortsætter efter annoncen

HCP forventer, at den nye MultiOne kan leveres fra ultimo december 2021.