sonsoreret-indhold

Der er mange gode grunde til, at man bør holde ferie i vores eget skønne land. Og der er også rigtig mange måder, at gøre det på.

Især om sommeren når solen skinner, er der noget helt specielt ved Danmark. Så hvis du overvejer at holde din ferie i Danmark, så læs denne guide og bliv inspireret til din sommerferie.

Sejl rundt

Hvis solen skinner og det ikke blæser for meget, er det helt fantastisk at sejle rundt i Danmark. Det er en af de mest afslappende måder, at holde ferie på. Og man kommer for alvor hinanden ved, og får nogle gode oplevelser sammen. Man kan opleve alle Danmarks små øer, uden at skulle være afhængig af færgetider og overfyldte hoteller.

Også er der bare en helt speciel stemning når man ligger der i havnen, og sludre side om side. Og det er ligegyldigt alder, familiestørrelse og alt. Det er dog vigtigt, at man husker at undersøge reglerne, inden man sejler ud.

Hvis du ikke har godtkendte redningsveste, så skynde dig ind og bestil en godkendt redningsvest hos Marineudstyr på deres hjemmeside marineudstyr.dk. Dette er noget man bliver tjekket for af politiet, når man sejler rundt ude på havet.

Kør forskellige steder hen

Hvis I ikke er så heldige, at have en båd. Så må det næst bedste da være at køre rundt og se landet. Her får man oplevet og set dele af Danmark som ikke minder om det man er vant til. Og det er en sjov måde, at se forskellighederne der er på trods af vores lille land.

Man kan f.eks. tage rundt til nogen af de mindre, men smukke øer der er i Danmark. Specielt Samsø, Bornholm, og Læsø har de seneste år været meget populære. Hvis man er lidt praktisk, så anskaffer man sig cykler fra Specialized, som man tager med rundt. For på de mindre øer, kan man uden problem cykle rundt og se ting. Og dette er også en del af charmen, ved de mindre øer at der ikke er biler over det hele.

Man kan også tage i sommerhus, enten med familien eller med flere familier. Det er en god måde, at få et afbræk fra hverdagen og hygge sig. Hvis man selv har et hus, eller lejlighed et skønt sted. Kan man undersøge om der er nogen, der skulle have lyst til at bytte bolig imens man er afsted. På den måde kan man holde boligomkostningerne nede, og bruge pengene på andre fornøjelser.

Sov i telt

Der er mange gode grunde til, at sove i tele i Danmark. For i løbet af sommeren, er der i Danmark rigtig mange arrangementer hvor man kan sove i telt. F.eks. har vi en del festivaler, hvor man kan sove i telt.

Og på rigtig mange af festivalerne, er der aktiviteter for børnene. Og samtidig også en masse god musik, som både børn og voksne kan lide. Det er en rigtig sjov måde, at holde ferie sammen på. Man kan opleve en masse i løbet af dagen, og der er altid en masse andre børn og voksne man kan snakke med.

Hvis man ikke er til musik, ligger der i Danmark også rigtig mange gode campingpladser. Her kan man enten tage hen, som ene familie eller flere sammen. Man vil dog altid være sikker på, at der er andre danskere man kan snakke med i løbet af dagen.