sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Sådan skaber du hurtigt et nyt look i dit hjem

00:00
Hastighed: ???x
02:30

Abonnementsartikel

Smukke omgivelser er med til at skabe ro i sindet og give mere livsglæde i hverdagen. Her kan det være de helt små forandringer, som kan være med til at give en fornyet energi. Men i en travl hverdag kan det sommetider være lidt svært at se hvad til der skal for at skabe et nyt look i hjemmet, uden at det kræver alt for meget. Faktisk behøver det ikke at være synderligt tidskrævende, at forny din bolig. Her fået du et par konkrete idéer, som du måske kan benytte dig af til at skabe et nyt look og som er nette at få til.

Find et nyt møbel

Et nyt møbel er den perfekte idé, hvis du synes der skal ske lidt forandring. Her kan du med fordel overveje om du skal udskifte et af de lidt større møbler du har i dit hjem, for at få et nyt udtryk. En idé til et nye møbel kunne være et nyt sofabord, som er iøjenfalende og som derfor med sikkerhed, vil skabe lidt forandring i din stue. Du kan for eksempel finde et nyt sofabord på www.kabeltromlen.dk, som bruger genbrugsmaterialer til at skabe et autentisk og nordisk look i dit hjem. Derudover kan du også vælge at udskifte spisebordet, som jo er et helt centralt møbel i hjemmet og noget som man ofte kigger på, hvilket ligeledes gør, er man kan få brug for fornyelse. Her kan du for eksempel vælge et langt plankebord, som giver et hyggeligt, men samtidig også moderne udtryk i hjemmet. Der er altså mange muligheder i forhold til at anskaffe sig et nye møbel.

Flere planter

Planter er nemme at anskaffe sig, men kan faktisk gøre en masse godt for dit hjem, i forhold til at skabe et nyt look. Her gælder det næsten bare om, at finde så mange planter som muligt, som kan være med til at skabe noget mere liv og energi i hjemmet.

Brug farver

Brugen af nye farver kan gøre underværker i dit hjem, og her har du mulighed for, at være kreativ på alle mulige måder. Den helt klassiske idé er, at male en af væggene i dit hjem. Dette kan give et helt nyt og moderne look til rummet, som faktisk kan gøre en rigtig stor forskel. Her har du mulighed for at vælge en hvilken som helst farve du synes er flot, og på den måde gøre rummet mere personligt. Hvis du en gang skulle blive træt af farven, kan du jo hurtigt male den over igen. En anden mulighed for at bruge farver til at skabe et nyt look, er ved at male en af dine arvestole eller et loppefund. Dette kan også være et hvilket som helst andet møbel, som du synes trænger til en lille forvandling.