Lyt til artiklen:

Fire dage med maskiner og udstyr

00:00
Hastighed: ???x
01:59

Klokken ni skydes Agromek i gang til fire dage, hvor tusindvis af gæster lægger vejen forbi Messecenter Herning og de omkring 530 udstillere.

Fire år er det siden, Agromek senest løb af stablen. Corona kom i vejen, men nu er hallerne i messecentret atter fyldt med maskiner, staldinventar, teknologi og meget, meget andet til folk i og omkring landbruget.

rich-media-1
Agromek er især henvendt de professionelle landmænd, men der er masser af udstyr at finde, som også henvender sig til andre målgrupper. Foto: Uffe S. Kristensen.

Fritidsmarkedet og vores søstermedie Maskinbladet dækker messen alle dage på alle vores platforme, og man kan også møde os i Hal D på stand 3210.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En samlet messe for fuld styrke

Se også:

En samlet messe for fuld styrke

De mange udstillere kommer med velkendte maskiner og løsninger, men der er også masser af nyheder at finde. Det gælder blandt andet de 65 stjernenyheder, som man kan få et overblik over i Maskinbladets seneste avis med stort Agromek-tema.

Har du ikke selv modtaget avisen, kan den findes rundt om på standere i messecentret, ligesom du kan læse e-udgaven her:

 

Se også:

https://fbg.e-pages.pub/titles/maskinbladetfbg/12175/publications/153

Også i seneste udgave af Fritidsmarkedet har vi haft Agromek-fokus:

 

Se også:

https://fbg.e-pages.pub/titles/fritidsmarkedet/12168/publications/124

Agromek byder også på en række aktiviteter. På baggrund af Agromek Stars uddeles der syv awards. De findes blandt de syv kategorier, hvor der er tre nominerede fra hver.

rich-media-6
Omkring 530 udstillere står klar i messecentret. Foto: Uffe S. Kristensen.

Biogas får masser af opmærksomhed på Agromek. Emnet bliver berørt på alle leder og kanter i et stort område i Hal K. Der er også en række indlæg alle fire messedage, som foregår på biogasscenen i samme hal som udstillingen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fremtids- og innovationsområdet kaldet Fremtidens Dage foregår i Hal E. Her samles politik, viden og erhvervsliv til debat og oplæg om fremtidens danske landbrug.

Kvægudstilling finder man også denne gang på Agromek. Det foregår i Hal Q. Udstillingen er åben alle dage, men det er onsdag-fredag at aktiviteterne foregår.

rich-media-8
Godt 40.000 gæster besøgte messen i 2018. Foto: Uffe S. Kristensen.

Maskinleverandørerne er igen klar i Hal C med liveværksted, så unge kan få et indblik i uddannelsen og jobbet som maskinmekaniker - både landbrug og entreprenør.

Agromek løber frem til fredag.