Lyt til artiklen:

Ny importør af EGO batteriprodukter

00:00
Hastighed: ???x
02:47

Abonnementsartikel

Maskinhandler Indkøbsringen A/S (MI) i Vejle bliver ny importør af EGO batteri-produkter og overtager dermed forhandlingen efter AP Motorservice.

MI har i forvejen et bredt udvalg af blandt andet plænetraktorer, kompakttraktorer, terrænklippere og el-biler til den grønne sektor.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Anerkendt leverandør

EGO er globalt anerkendt for sine innovative og avancerede batteridrevne redskaber, som har været medvirkende til at forme landskabet af bæredygtige løsninger til den grønne sektor.

Det nye partnerskab mellem MI og EGO betyder en væsentlig udvikling for det danske marked, da det øger adgangen til banebrydende teknologi og bæredygtige alternativer for danske boligejere og professionelle fagfolk.

EGO blev etableret i 1993 og har siden starten haft fokus på trådløs teknologi, i dag er de en af verdens største værktøjsproducenter med en produktion på over 10 millioner enheder årligt, som sælges i 65 lande verden over.

EGO Power+ leverer støjsvage produkter, som fuldt ud lever op til tilsvarende benzindrevne produkter. EGO´s batteriteknologi Arc Lithium 56V er driftssikker og kraftfuld. Komfort, stor ydeevne og hurtig genopladning er kendetegnende for EGO produkterne.

Premium-produkter

Artiklen fortsætter efter annoncen

EGO-produkterne er endnu et skridt på vejen mod at udvide produktprogrammet med bæredygtige løsninger.

Sortimentet består af et omfattende udvalg af batteridrevne plæneklippere, hækkeklippere, løvblæsere, buskryddere mv. til det danske havefolk og professionelle fagfolk.

Produkterne er ikke kun kendetegnet ved deres ydeevne og driftssikkerhed, men også deres bidrag til at reducere emissioner og støj, hvilket gør dem ideelle til moderne landskabspleje.

- Vi er rigtig glade for det nye samarbejde med EGO, udtaler Kristian Jakobsen, adm. direktør MI.

- EGO leverer førsteklasses produkter, der er perfekt tilpasset skiftende behov og samtidig tager hensyn til miljøet. Det er premium-produkter, som de danske kunder her får adgang til. Der er løsninger, som passer til både haveejeren og den professionelle fagmand".

Artiklen fortsætter efter annoncen

Premiere på Have & Landskab

Produkterne kan allerede ses på Have Landskab i Slagelse i disse dage, hvor MI har et udstillingspodie på 80 kvadratmeter med et bredt udvalg af EGO produkterne.

I fremtiden vil det være MI's forhandlernetværk i Danmark, som skal forhandle produkterne.