Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-avis

Nyhedsbrev

Forhandler login

PARTNERS login

Neomach Nova X30

ekskl. moms

Specifikationer:

  • Løftekraft:1080
  • Motortype:Kubota D1305 E4B
  • Timer:0
  • Vægt kg:1600
  • Årgang:2024

Yderligere information:

Neomach Nova X30 er multimaskinen, der revolutionerer industristandarderne.

Nova X30 er en 1.600 kg. minilæsser fra den Italienske producent Neomach, som udmærker sig ved sit kompakte og stabile design. Med smal dækmontering, holder maskinen sig på 98 cm i bredden, og 198 cm i højden - med andre ord kan de komme ind de fleste steder.

Der er lagt vægt på førerkomforten, med en patenteret løsning, hvor førerplatformen er affjedret både op/ned og sidevejs. Derudover er der mulighed for et affjedret sæde eller et opvarmet sæde. Armlænet med joystick og instrumenter følger sædet, så ved ujævnheder i terrænet, kommer man ikke til at bevæge joysticket uhensigtsmæssigt.

Nova X30 har teleskopbom som giver en løftehøjde på 289 cm. Bommen er central monteret og kraftigt bygget. Det kompakte bomdesign giver de optimale løftebetingelser, og dermed en løfteevne på hele 1.080 kg. Samtidig er den standard med flydestilling i bommen.

Nova X30 har udelukkende proportionalstyret hydraulik, som betjenes fra multifunktionsjoysticket - derfor er det muligt at betjene minilæsseren med stor præcision. Standard kommer den med 1 dobbeltvirkende olieudtag og 1 fri retur, som sidder med en Multi-X connector, så det er nemt at skifte mellem redskaber.

Neomach Nova X30 er den oplagte maskine til boligforeninger og kommuner, så vel som ud på gården. Med sit kompakte design, vil den sjældent møde steder, hvor det ikke er til at komme til, og samtidig på grund af sin store løftekraft og stabilitet, gør den sig gavnlig i rigtig mange opgaver. Den avancerede hydraulik sikrer, at man kun behøver den ene maskine, til en lang række af redskaber.

Videogennemgang af maskinen her: https://www.youtube.com/watch?v=6RodgKIQ06U

*De afbillede maskiner, har ekstraudstyr, som kommer udover.

Forhandler:

Ib E. Mortensen AS
Vesterbro 73, Kastbjerg
8970 Havndal

Besøg hjemmeside

Send e-mail

Partners logo
reklame