sonsoreret-indhold

Abonnementsartikel

Det nytter ikke noget, at din hund bare får en portion fra en tilfældigt udvalgt pose i supermarkedet. I stedet er der her mulighed for, at du kan få sammensat en kostplan til din hund, så den får præcis den ernæring, den har brug for.

Kvalificerede dyrlæger og ernæringseksperter står bag anbefalingerne, så du kan trygt stole på, at det, du giver din hund, er godt nok.

Desuden fremstilles foderet uden kunstige farve- eller smagsstoffer, ligesom der heller ikke benyttes uhensigtsmæssige konserveringsmidler, der på langt sigt kan virke skadelige på hundens fordøjelse og sundhed.

Foderet er fremstillet med hundens bedste for øje, og derfor er det også velsmagende for din hund - så fodringen ikke bliver en sur pligt, der kun gennemtvinges af nød.

Godt foder betaler sig

Du kan lynhurtigt se resultaterne, når du giver din hund det rette foder. Pelsen vil se sund og skinnende ud, ligesom du kan se, at hunden er velnæret. Hunden får præcist de vitaminer, mineraler, fibre og proteiner, den har bedst af, så dens fysiologi udvikler sig bedst muligt.

Hvis du er i tvivl, om foderet er det rette for din hund, kan du bestille en gratis prøve, så du kan se, om det er noget, din hund bliver glad for.

Desuden er løsningen meget fleksibel, og du kan få leveret foderet direkte til din hoveddør - det bliver ikke meget lettere end det. På den måde slipper du for at skulle tilpasse dit skema efter, hvornår hundefoderet skal leveres, for følges planen, vil du altid vide, hvornår der er brug for nye forsyninger til din hund.