Ny One+ hækkeklipper er udstyret med producentens eget Linea inline-håndtag.

Foråret er i fuld gang, og hækken er godt på vej til at trænge til en studsning. Og det falder fint sammen med en nyhed fra Ryobi.

Firmaet kommer nu med en ny hækkeklipper i One+ serien med modelnavnet RY18HT55A-0, og den er udstyret med et 55 centimeter langt sværd og 24 millimeter grenkapacitet.

Denne kombination - kombineret med Ryobis nye smalle og ergonomiske LINEA inline-håndtag - giver ifølge producenten en rigtig god komfort under arbejdet, samtidig med at den leverer kraft nok til selv de mest krævende opgaver.

Hertil kommer, at sværdet er diamantslebet, hvilket sikrer et præcist resultat.

rich-media-1
RY18HT55A-0. Presefoto.

Ergonomisk greb

Det nye Linea inline-håndtag er designet sådan, at brugerens håndled holdes lige, mens der klippes. Hækkeklipperen vejer kun 2,4 kilo uden batteri og er 14 procent lettere og 31 procent mere kompakt end tidligere modeller med 55 cm sværd.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det betyder, at brugeren bliver mindre træt armene, når hækkeklipperen anvendes i længere tid. Og som noget ekstra kommer maskinen med løbopsamler.

- Alle Ryobis 18V hækkeklippere på 55 cm leveres med en HedgeSweep løvopsamler som tilbehør.Løvopsamleren fjerner de afklippede grene og kviste, mens du arbejder, så dine hæk ser sund og flot ud, siger Nordic Product Manager Liisa Railasto.

Som den seneste tilføjelse til ONE+ serien kan 18V hækkeklipperen bruges med alle ONE+ batterier.