sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Det bedste alternativ til en rotur på vandet

00:00
Hastighed: ???x
01:46

Abonnementsartikel

Selvom at intet slår en ægte rotur, så kan en romaskine for mange være en god løsning til at sparke træningen i gang derhjemme. Desuden kan en romaskine bruges af hele familien, også dem som ikke har erfaring med at ro. Giver du den gas på romaskinen derhjemme vil du opleve en toptunet og endnu skarpere form når du endelig igen kan komme en tur på vandet.

Hvis man elsker en rotur på vandet, med fuglekvidder, bølgernes brusen, og frisk luft i håret, så vil en romaskine nok aldrig være helt det samme. Men det kan vise sig at være et super alternativ til dig som stadig vil have træningen og fornemmelsen af at ro, selvom det gøres derhjemme indenfor.

Hvis du elsker romaskinen i fitnesscenteret og savner det at kunne give den gas på romaskinen, så er det måske dig der skal have en romaskine derhjemme. Hvis du leder efter en skånsom måde at træne på, men fx har problemer med dine knæ, så er en romaskine en super måde at få pulsen op samtidig med at du træner styrke i både arme, skulder og ben. Hvis du skal have den bedste romaskine så finder du den hos nettofitness, sammen med et bredt udvalg af andre træningsmaskiner og andet træningsudstyr som kan hjælpe dig på vej med hjemmetræningen.

Effektiv træning af hele kroppen

Romaskinen er en populær maskine i fitnesscentrene for dem som gerne vil træne cardio samtidig med styrke. På en romaskine aktiverer du nemlig en stor del af kroppens muskelgrupper, samtidig med at du får pulsen op og kan arbejde i længere tid. Romaskinen er nemlig både hård konditionsmæssigt, styrker din udholdenhed og styrker dine muskler. Desuden er romaskinen effektiv hvis du ønsker en skånsomtræning, da den skåner led.