sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Rideudstyr - vær med på sommerens varmeste trends

00:00
Hastighed: ???x
02:21

Abonnementsartikel

Lige her kan du nemlig læse meget mere om netop rideudstyr, så du kan blive klogere på, hvad der er på mode hen over sommeren - og det gælder naturligvis både for dig og din hest. For ja, den er god nok. Det er ikke kun dig, der kan være med på moden. Der er også mode og trends indenfor rideudstyr til heste, hvor det især er farver, der kommer og går alt efter, hvilken sæson vi er i. Så bliv hængende og læs lidt mere om, hvordan du er med på moden med dit rideudstyr

Tommy Hilfigers kollektion med rideudstyr til hest og rytter

Noget af det, som ikke er gået stille forbi i hesteverdenen, er at Tommy Hilfiger er kommet ud med en kollektion af rideudstyr til både rytter og hest. Mange af produkterne er lavet i de velkendte Tommy Hilfiger farver, som er navy, rød og hvid. Dog er der nogle enkelte produkter, der skiller sig ud - nemlig rideudstyr i vilde farver som pink. Kollektionen byder på rideudstyr til både mænd og kvinder, og du finder alt lige fra en sød lille tophue til en smart stævnejakke.

Er det dog primært rideudstyr til hesten, du er på udkig efter, kan du med fordel tage et kig nærmere på de nye Catago FIR-Tech bandager, der kommer i flere forskellige farver. De er helt perfekte til hverdagen på dressurbanen - og kombineret med et par lækre lammeskindsklokker kan du være helt sikker på, at din hests ben er sikret under ridning.

Overvej rideudstyr fra det anerkendte brand Equipage

Et andet brand, der er udkommet med nye designs, er Equipage. Blandt deres nye rideudstyr finder du lækre t-shirts, som er perfekte at ride i på en varm sommerdag. De kommer naturligvis i flere forskellige farver - fælles for dem alle er blot, at de er producerede i støvede nuancer i stedet for vilde pangfarver. De lækre t-shirts er både åndbare og fleksible, og så er de lavet i et 'cool-dry' materiale, der er hurtigtørrende. Og lyder det som noget for dig? Så skal du blot følge linket øverst i artiklen for at finde sommerens mest brandvarme rideudstyr!