sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Skal du bygge om? Få styr på opbevaring med leje af container

00:00
Hastighed: ???x
03:07

Abonnementsartikel

Det er både spændende og lidt for spændende at bygge om. Ikke mindst er der en hel del praktik, der skal tages hånd om, heriblandt opbevaring af indboet. I denne forbindelse er det guld værd at kende til konceptet, container udlejning, som tilbydes af firmaer som ALPHA Containers. Her kan du nemlig få skræddersyet et trygt hjem til alle dine genstande, mens forandringen står på.

Leje af container: Dét skal du vide

Hvis du overvejer containerleje, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Containeren skal nemlig opfylde visse kriterier, så du ved, at den udgør det bedst mulige hjem for dit indbo. For det første skal den være udstyret med en forsikringsgodkendt lås, så dine ting er godt og sikkert låst inde.

For det andet skal den naturligvis være vindtæt og vandtæt, så indboet forbliver tørt og ikke tager skade. Containeren skal være isoleret efter behov, så den kan modstå vejrforholdene. For det tredje skal containeren helst være ret ny, og selvfølgelig ren og pæn - indvendig som udvendig.

Det er helt afgørende, at rummet er rent og pænt indendørs. Men det kan også godt spille en rolle, hvordan containeren ser ud udadtil. Hvis du eksempelvis skal have den stående i din indkørsel eller i dit haverum, skal den jo helst ikke forstyrre øjet for meget, vel?

Containere til udlejning kommer i forskellige størrelser og formater, blandt andet 20 og 40 fod. Du kan altså vælge en løsning, der passer til dit indbo og antallet af kvadratmeter, som du har brug for. Jo bedre du udnytter kvadratmeterne, jo bedre bliver prisen.

Slip for bindingsperioden

En lav pris på udlejning af containeren er at foretrække - uden at du af den grund går på kompromis med kvaliteten og sikkerheden. Det er nemlig vigtigt, at containeren lever op til de krav, vi har været inde på ovenfor.

Du kan også kigge efter andre fordele som for eksempel fraværet af en irriterende bindingsperiode. På den måde får du en stor frihed omkring lejeaftalen og lejeperioden. Det kan være en stor fordel i en kaotisk byggeproces, hvor det ikke er til at sige, hvornår resultatet helt præcist vil stå klar.

I det hele taget er der ikke nogen tvivl om, at leje af container kan skabe orden i kaosset. Det kan skabe orden både fysisk og mentalt, fordi du slipper for at bekymre dig om dine møbler og dit inventar. Det kan også skabe plads og rum til faktisk at være til stede i byggeprocessen og give overskud til at glæde dig til resultatet. For når alt kommer til alt, er det jo helt utrolig spændende, at du skal til at forbedre din bolig med en ombygning!