Lyt til artiklen:

Ny kabelfri robot - med kantklipning

00:00
Hastighed: ???x
02:03

Abonnementsartikel

Automower 410XE NERA er Husqvarnas første kabelfri robotplæneklipper til dig med en plæne på op til 1000 m2.

Du vælger selv, om du vil installere robotten med kabler eller virtuelt. Vil du undvære kablerne, opsætter du virtuelle grænser via Husqvarnas satellitbaserede navigationssystem EPOS. Det består af et lille plug-in til robotten og en modtager.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Når du har installeret systemet, kan du via en app fortælle din robot, hvor og hvornår den skal klippe med en præcision på 2-3 cm. Du kan også oprette flere arbejdsområder med forskellig klippehøjde eller markere områder, der skal have lov til at gro vildt.

- Teknologien i Automower 310E NERA og 410XE NERA overgår alle robotter, vi hidtil har udviklet til mellemstore haver. Der er tale om en fuldautomatiseret oplevelse med fleksible virtuelle grænser og præcis kantklipning, alt sammen styret fra mobilen, siger Michael Schösser, Country Manager for Husqvarna Danmark.

rich-media-3
Vil du undvære kablerne, opsætter du virtuelle grænser via Husqvarnas satellitbaserede navigationssystem EPOS. Pressefoto.

Snorlige kanter

Automower 410XE NERA kommer med en helt ny feature: Kantklipning.

Bag på robotten sidder en ekstra knivdisk, der kan klippe så tæt på kanterne, at du kan skære markant ned på den tid, du bruger på at trimme kanter.

Kantklipningen foregår ligesom resten af klipningen i vilkårlige mønstre, så du undgår striber i plæne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-5
Automower 410XE NERA kommer med en helt ny feature: Kantklipning. Pressefoto.

Lad trygt legetøjet ligge

Automower 410XE NERA er udstyret med en særlig radar-teknologi, der sikrer, at robotten navigerer rundt om de ting, du har liggende på plænen uden at afbryde klipningen.

Den nye robot fås i to udgaver, 310E NERA og 410XE NERA. Største forskel er, at 410XE NERA inkluderer radarteknologien.