Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

E-avis

Nyhedsbrev

Forhandler login

PARTNERS login

Dancover Telthal

ekskl. moms

Specifikationer:

  • Er til salg:Til salg nu
  • Stelnummer:Partytelt 8x12 m PRO Combitent Havetelt
  • Varenummer:PT18006
  • Årgang:2022

Yderligere information:

Få 4 partytelte i ét! Med CombiTents® kan du som noget helt unikt på markedet tilpasse størrelsen på dit partytelt fra fest til fest. Med CombiTents® kan du opstille præcis det antal sektioner, du skal bruge til dine forskellige fester og events, så teltet aldrig er hverken for stort eller for lille. Partyteltet samles med Dancovers innovative Velcro Closure System, der sikrer tætsluttende samlinger overalt i teltet. Bemærk venligst, at det er muligt at forlænge dit CombiTents® uendeligt ved at tilføje endnu flere sektioner. De ekstra sektioner skal bestilles separat!

PRODUKTSPECIFIKATIONER:
Bredde: 8,00 m.
Længde: 12,00 m.
Sidehøjde: 2,60 m.
Kiphøjde: 3,85 m.
Portstørrelse (B x H): 2x2,6/5,8x2,6 m.
Dør: Døråbning med Velcro i begge endevægge.
Tagdug: Kraftig PVC 500 g/m²
Sidevægge: Kraftig PVC 500 g/m²
Ramme: Galvaniseret stålramme
Rør/fittings: 50x1,5mm, 38x1,1mm / 54x1,5mm
Antal personer: 95 -128 (Beregn færre v. rundeborde)
Konstruktion ifølge: EN 1090-1:2009+A1:2011
Farve: Hvid
Brandsikkerhed: Dansk brandgodkendelse, jf. DK lovgivning: SIS 65 0082 certificeret
UV: UV-modstandsdygtig
Vandtæt: 100% vandtæt
Vægt: 445 kg.
Inkluderet: Bundramme for øget stabilitet samt jordspyd

Boks dimensioner:
Boks 1-2: 74,0 x 14,0 x 106,0
Boks 3-4: 53,0 x 14,0 x 72,0
Boks 5: 108,0 x 33,0 x 226,0

PRODUKTINFO:
Markedets mest intelligente og fleksible system
Få 4 partytelte i ét og tilpas størrelsen til hvert event
Ultimativ fleksibilitet
Nemt at fjerne og tilføje sektioner af teltet
Innovativt Triple Velcro Closure System sikrer tætte samlinger
Få mest muligt ud af dit partytelt
Leveres med alle sektioner, så du selv kan bestemme størrelsen efter behov
Mulige størrelseskombinationer: 8x12, 8x10, 8x8, 8x6
Døråbning med Velcro i begge endevægge
Double Velcro Windstop beskytter mod regn og vind
Kan forlænges uendeligt med ekstra sektioner

Dette unikke og revolutionerende partytelt giver dig mulighed for at tilpasse størrelsen på partyteltet til dit specifikke behov til forskellige fester og events. Det er bl.a. det innovative og tætsluttende Triple Velcro Closure-system, der gør det muligt at tilpasse størrelsen på dit partytelt efter behov – blot ved at samle det antal sektioner, du har brug for. Med markedets mest fleksible partytelt kan du altid vælge den størrelse på teltet, som du ønsker. CombiTents® er ganske enkelt en genial løsning, når du har opdaget, hvor fantastisk det kan være at holde sine fester og andre events i et kvalitetspartytelt, hvor man ikke nødvendigvis inviterer samme antal gæster fra gang til gang.

CombiTents® partytelt er udstyret med Dancovers unikke Double Velcro Windstop, der giver tætsluttende samlinger og sikrer et behageligt indeklima ved at yde den ultimative beskyttelse mod kulde og træk.

Det unikke og yderst fleksible CombiTents® partytelt er det perfekte partytelt til firmaer, forretninger, eventbureauer og private, der har en række forestående fester og/eller events med forskellige krav til antal deltagere.

Vores CombiTents® partytelte er markedets mest fleksible teltløsning. Du kan desuden bestille en eller flere ekstra sektioner til dit partytelt og forlænge det næsten uendeligt. De ekstra sektioner skal bestilles separat, og så kan de skabe endnu mere plads til alle mulige slags arrangementer.

Reservedele til dit partytelt
Ethvert partytelt består af mange forskellige dele, og selv med de bedste og mest solide partytelte kan der ske uheld – eller dele kan blive væk. Derfor tilbyder vi reservedele til dit CombiTents® partytelt. Hvis du på et tidspunkt har brug for en eller flere reservedele til dit CombiTents® partytelt, gå ind på vores shop, find det pågældende partytelt og gå ind under Reservedele. Her bestiller du den eller de manglende dele, som bliver leveret til dig i løbet af nogle få dage. På den måde kan du have glæde af dit Dancover partytelt i endnu længere tid.

ANVENDELSESINFORMATION:
Dancovers partytelte er udviklet til privat brug og midlertidig overdækning af mindre end 150 personer og er således ikke certificeret til offentlig brug. Ved anden anvendelse er det dit ansvar at indhente tilladelser hos lokale myndigheder. Det er alene ejerens ansvar at sikre at lokale regler bliver fulgt og at teltet er monteret forsvarligt.

Partytelte er konstrueret til brug ved festlige lejligheder, og er således kun tiltænkt kortere midlertidig opsætning og nedtagning i forbindelse hermed. Bemærk at reklamationsretten bortfalder ved anden anvendelse.

SIKKERHEDSANVISNING:
Kondens:
Temperatur forandringer og fugt i luften kan forårsage, at der opstår dug eller kondens på teltet, når det står udenfor. Dette er normalt ved sådanne vejrforhold og betyder ikke, at dit telt er utæt.

Sæt ikke teltet op i ekstremt dårligt vejr, dvs. i stærk vind, kraftig regn eller sne. I tilfælde af dårligt vejr skal du straks tage teltet ned.
I nogle lande skal der indhentes godkendelse, forud for opstilling af et telt, der er større end 50 m².
Dette telt er udviklet til privat brug og midlertidig overdækning af mindre end 150 personer. Ved anden anvendelse er det dit ansvar at indhente tilladelser hos lokale myndigheder.
Ejeren af teltet alene har ansvaret for at sikre, at lokale regler bliver fulgt og at montering af teltet er korrekt.
I tilfælde af stærk vind, så er det dit ansvar, at teltet er tilstrækkeligt sikret med sikkerhedsstropper og at det ikke forvolder skade på materiel og andre mennesker.
Dit telt er beregnet til midlertidig og ikke permanent overdækning.
I tilfælde af regn opstår der risiko for, at vandpytter hober sig op på taget af teltet og får teltet til at kollapse. Det er dit ansvar at holde tagduen fri for vand. Vær sikker på, at tagdugen er strakt ordentlig ud og fjern løbende vand, der hober sig op på teltets tagdug.
I tilfælde af sne opstår der risiko for, at sne hober sig op på taget af dit telt. Tung sne kan få teltet til at kollapse. Det er dit ansvar løbende at fjerne sne fra teltets tagdug.
Sørg for, at teltets dug er helt tør, før du pakker teltet ned. Sådan undgår du mug og skimmel.
Pak ikke teltet op og ned i frostvejr. Op- og nedpakning i frostvejr indebærer risiko for, at teltdugen og særligt vinduerne krakelerer.
Anvend ikke åben ild, svejseudstyr eller andet, der kan antænde ild i umiddelbar nærhed af dit telt.
Vi anbefaler, at du undersøger, om dit telt er dækket af din indboforsikring.
Venligst bemærk, at Dancovers reklamationsret udelukkende dækker ved normal anvendelse af dit telt. Reklamationsretten dækker ikke normal slid og ælde. Reklamationsretten dækker heller ikke mangler, fejl, skader eller slitage, som direkte eller indirekte er opstået gennem forkert betjening af teltet, ringe vedligeholdelse, ombygning, udsættelse for dårligt vejr eller anden adfærd, der forvolder skade på teltet.

Dette telt er ikke testet for specifik sne- og vindlast. Når det sner, er det dit ansvar at fjerne sneen fra taget på konstruktionen for at sikre den mod skader.

Forhandler:

Dancover A/S
Nordre Strandvej 119 A
3150 Hellebæk

Besøg hjemmeside

Send e-mail

Partners logo
reklame