Abonnementsartikel

Dianalund Motor er blevet forhandlere af de italienske Fort MPM redskabsbærere. Det skriver Sønderup Maskinhandel i en pressemeddelelse.

- Vi har valgt at blive forhandler, idet vi tror på at lige netop denne type redskabsbærer har et stort kunde potentiale, både hos eksisterende kunder men da bestemt også hos nye kunder, siger Christian Andersen fra Dianalund Motor.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Fort MPM bliver produceret i Italien, og vi har meget positive erfaringer med netop Italiensk producerede maskiner, da vi siden 2014 har solgt den italienske minilæsser MultiOne.

Ifølge Christian Andersen udmærker redskabsbæreren sig særligt ved dens komfort og driftsikkerhed.

- Der er derfor virkelig god plads i førerkabinen. Ind og udstigning er super nem og

komfortabel, og der er et godt udsyn fra kabinen, siger han.

Mangeårigt samarbejde

En af grundene til, at Dianalund Motor har taget Fort MPM-programmet ind, er, at firmaet har samarbejdet med importøren Sønderup Maskinhandel A/S i mange år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har de sidste 20 år købt professionelle maskiner som Ferrari og Muratori, og vi ved, at kvaliteten er i top, når det kommer fra Sønderup Maskinhandel, siger Christian Andersen.

Dianalund Motor er grundlagt i 1979 og drives i fælleskab af far og søn Kurt og Christan. Dianalund Motor har værksted samt servicevogne og der er 7 ansatte.