sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

3 fordele ved interim management

00:00
Hastighed: ???x
01:40

Abonnementsartikel

Det er der flere forskellige fordele ved, som du bliver klogere på her.

Spar penge med interim management

Interim management betyder mere præcist, at du lejer en medarbejder i en midlertidig periode. Det kan være alt fra en regnskabsansvarlig til en HR-manager. Det kommer helt an på, hvad du har brug for hjælp til.

Hvis du har nogle stillinger i din virksomhed, hvor der ikke er brug for en fastansat, er det derfor en billigere løsning med en medarbejder, du lejer, når du har brug for det. Du betaler nemlig kun for akkurat den arbejdskraft, som du har brug for.

Undgå unødvendige forsinkelser ved sygdom

Hvis du har en medarbejder, der bliver syg, så går det typisk ud over én eller flere processer i din virksomhed. Det behøver det dog ikke at gøre, hvis du bruger interim management, for så slipper du for at mangle en medarbejder.

Hvis du har en lønansvarlig, der bliver syg, så tilkalder du bare en ny, så der ikke opstår nogle problemer eller forsinkelser. Det er et både smart og effektivt system.

Få hjælp af erfarne medarbejdere

Interim management vil sige, at du får hjælp til at finde de helt rigtige kandidater til dine ledige stillinger. Derfor er du også sikker på, at du får nogle dygtige og gode medarbejdere ind i din virksomhed.

Selvom det ikke er medarbejdere, der er fastansat i din virksomhed, er det stadig vigtigt med nogle erfarne og effektive folk, der bidrager med noget til din virksomhed. Det får du, hvis du får hjælp af et erfarent rekrutteringsfirma til at finde dine midlertidige medarbejdere.