sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Mangler du et kontor i dit hjem?

00:00
Hastighed: ???x
01:33

Abonnementsartikel

Så er det en god idé at indrette et kontor i dit hjem. Et kontor giver dig nemlig mulighed for at sidde og koncentrere dig i fred og ro.

Men hvordan indretter du et hjemmekontor?

Find inspiration til dit hjemmekontor

Dit hjemmekontor skal være et rum med praktiske løsninger, men det gør ikke noget, at det også ser flot og indbydende ud. Det skal nemlig være et sted, hvor du rent faktisk har lyst til at bruge tid. Der er ikke noget ved et kontor, hvor det ikke er rart at være.

Hvis du har svært ved at finde ud af, hvilken stil du er til, er det en god idé at søge noget inspiration på enten boligblogs eller i boligmagasiner.

Led efter nogle gode kontormøbler

Selvom det ikke gør noget, at dit kontor ser indbydende ud, så er det vigtigste i bund og grund, at du har en god siddeplads, hvor det er muligt at sidde og arbejde i mange timer. Derfor har du brug for nogle gode kontormøbler, der er ergonomiske og passer til din krop. Det går nemlig ikke, at du sidder og får ondt i din krop, når du arbejder.

Når du f.eks. leder efter en kontorstol, er det en fordel at prøve nogle forskellige for på den måde at finde frem til den allerbedste.

Pynt op med personlige ting

Hvis dit kontor kommer til at virke kedeligt eller upersonligt, så skal du ikke holde dig tilbage fra at indrette med fede plakater, personlige fotografier, gamle ferieminder, fine arvestykker m.m. Det er den slags, der gør dit kontor til helt dit eget. Dit kontor skal ikke være kedeligt, så du behøver ikke at spare på detaljer.