sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

De smukkeste blomster til din have

00:00
Hastighed: ???x
02:00

Abonnementsartikel

I denne artikel får du nogle gode råd til hvordan du holder din have flot, farverig og så smuk, at selv din svigermor ville blive jaloux. At have en have, er mere end bare at slå græs og plante nogle tilfældige blomster. Hvis man vil have en smuk have, kræver det tid og energi, samt de rigtige planter. Ønsker du at vide mere, så kan du læse et par gode råd herunder.

Græsplænen

En knivskarp, grøn græsplæne, er en af de allervigtigste aspekter i en flot have, da det oftest er det første man lægger mærke til. Det kan være tidskrævende at holde sin græsplæne fin og nyklippet, men heldigvis er teknologien kommet så langt, at den i det store hele kan passe sig selv. Med en robotplæneklipper slipper du for alt det hårde arbejde, og skal egentlig sørge for at trimme kanterne, så den står skarpt.I tilfælde af en varm og tør sommer, skal man også huske at vande sin græsplæne, så den ikke dør.

Blomster og planter

De fleste haveejere, har forskellige blomster og planter, plantet i deres have. Det kan være et hårdt arbejde og mange blomster og planter, skal plantes igen, år efter år. Det behøver ikke nødvendigvis at være sådan, da der findes planter der vil komme igen, år efter år. Disse planter går under betegnelsen stauder og er i sin enkelthed planter, der bliver ved med at komme igen. Dette gør at du kan bruge din tid på klippe dem til og sørge for at de får den vand og den gødning som de har brug for.

Havedammen

Ikke alle synes at en havedam, er noget man bør have i sin have, og fred med det. Det kan dog være en utroligt flot tilføjelse til enhver have. Hvis man overvejer at tilføje en havedam til sin have og gerne vil have fisk i den, så er det en god idé at sætte sig lidt ind hvad det kræver, inden man bare fylder den op med vand og sætter fiskene ud. Det kan både være ift. PH-værdi i vandet, samt hvilken slags foder de skal have, ligesom hvilken slags bundlag man skal vælge og hvilke planter der kan trives i dammen.