sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Camping med familien - hvor går rejsen hen

00:00
Hastighed: ???x
02:51

Abonnementsartikel

Vil I gerne prøve et nyt land, men er måske ikke helt sikker på, hvor det kan være fedest at campere henne, så læs med her

Turen går til Kroatien

Kroatien er et fantastisk land med smukke strande, historiske bygninger og et væld af utrolige seværdigheder og aktiviteter, og landet er derfor et oplagt sted at tage familien med til. Hvordan lyder en campingplads med udsigt til azurblåt hav? Kroatien strækker sig over to klimabælter; det subtropiske og det tempererede. I er altså godt dækket ind på varme, og I behøver nok ikke at pakke alt for mange store sweatre ned!

Det er optimalt at rejse til Kroatien i foråret, sommeren eller i efteråret, så tænk i stedet på, hvor varmt I selv kan holde til, at det bliver på en gennemsnitlig dag. Når I ved, hvornår det er muligt for jer at rejse afsted, kan I undersøge camping i Kroatien for børnefamilier på nettet for at finde gode rejsetilbud, når I skal leje en campingplads. Led efter camping, der er tilpasset børnefamilien, så I er sikret gode aktivitetsmuligheder på selve campingpladsen.

Til adrenalinjægerne

Det er en god idé at tænke over, hvad I gerne vil opleve i Kroatien, inden I rejser afsted. Planlæg nogle destinationer. I drager fordel af at være rejst afsted i jeres egen bil eller autocamper, så når I skal rundt i Kroatien, behøver distancer ikke at være en hæmsko. Tænk dog alligevel på at opholde jer i et område, der er forholdsvist tæt på nogle af de seværdigheder, I gerne vil opleve.

Elsker børnene at få et sug i maven og er høj fart lig med store, brede smil på deres læber, så bør I helt bestemt prøve en af Kroatien mange forlystelsesparker. Vandlande er et stort hit i disse varme omgivelser, og vil give jer alle en dag med rig mulighed for at køle ned eller jage adrenalinen med diverse vandrutsjebaner.

Ligeledes kan I prøve kræfter med at klatre eller tage på en sejltur. Der er mange måder at udforske et land på, og børnene vil elske at det legende og aktive element. Sørg for at pakke tasken med masser af snacks, så dine børn ikke går sukkerkolde - så skal det nok blive virkelig sjovt.

Til de stille oplevelser

Det behøver slet ikke at gå så stærkt for sig for at opleve og have det sjovt i Kroatien. Når I er på camping i Kroatien, vil I også opdage, at landet har mange smukke nationalparker. Tag familien med på en tur i parkerne, oplev flotte vandfald og skøn natur og kom helt ned i gear. I kan smøre jeres egne lækre madpakker og slå jer ned på et tæppe.

Camping i Kroatien betyder ikke, at I skal spise grillmad på campingpladsen hver aften. Sørg for at komme ud og smage på landets madkultur. Prøv lokale specialiteter såsom fisk og skaldyr eller nogle spændende pastaretter!