Abonnementsartikel

Kampen om bedre batterier foregår indenfor mange forskellige brancher, fra bærbare computere og mobiltelefoner, til buskryddere og biler. Nu melder producenten Dewalt sig for alvor ind på banen for de bedste.

Ifølge en pressemeddelelse fra Dewalt har firmaet nu udviklet XR Flexvolt, efter sigende et revolutionerende batterisystem, som klarer arbejdsopgaver, som tidligere kun var mulige med maskiner med ledning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Systemet er ifølge Dewalt verdens første konvertible 54/18 V batteri. Det betyder, at det er det stærkeste værktøjsbatteri på markedet med evne til at kunne klare meget tunge opgaver som tidligere krævede tilslutning til lysnettet.

? XR Flexvolt er næste kapitel inden for batteriteknologien. For håndværkere, der dagligt bruger professionelt el-værktøj er mulighederne med XR Flexvolt nu i princippet ubegrænsede, siger Mats Gustafsson, Trade Marketing Manager Nordic Dewalt.

De nye batterier vil til at starte med blive introduceret i 14 nye, maskiner. Og desuden er det nye 54/18 V batteri kompatibelt med alt eksisterende DEWALT 18 V XR akku-værktøj.