Indsend dit bedste dyrebillede og deltag i konkurrencen om en hækkeklipper fra Makita.

Den kommende vinder af Fritidsmarkedets aktuelle fotokonkurrence med temaet "Mit bedste dyrebillede" kan godt begynde at glæde sig. I hvert fald, hvis vinderen har en have, der er omgivet af hække.

Præmien er en Makita DUH601RTE hækkeklipper, og vi er ovre i den seriøse del af kunsten at klippe hæk. Makitas hækkeklipper er naturligvis batteridrevet med et 18 Volt 5,0AH batteri, og der medfølger to af dem. Det vil sige, at støjniveauet er lavt, hvilket formentlig vil glæder naboerne og ikke mindst brugeren.

Driftstiden på batteriet er mellem 60 og 300 minutter, afhængigt af med hvilken kraft, man kører. Længden på kniven er hele 60 centimeter, og afstanden mellem bladene er på 35 millimeter, så det er ikke kun småkviste, den høvler midt over.

Hækkeklipperen er ergonomisk opbygget og har drejbart gummibelagt håndtag med fem positioner, så man undgår at overanstrenge håndled og arm. Endelig kan vi nævne, at vægten er på 3,3 kilo.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Husk at stemme

Hækkeklipperen er sponseret af Makita og har en vejledende udsalgspris på 4.095 kroner inklusiv moms.

For at deltage i konkurrencen skal du indsende op til tre billeder med en maksimal billedstørrelse på 5 MB på www.fritidsmarkedet.dk.

Det er læserne, der bestemmer, hvem der vinder, så husk både at stemme på fritidsmarkedet.dk og del dit billede på Facebook.

Konkurrencen løber indtil den 12. juni 2019.