Jet-Trade er klar med 2021-udgaver af deres populære Can-AM ATV-serie.

Hos firmaet Jet-Trade i Hesselager ved Aarhus mærker man ikke noget til coronakrisen. Firmaet, der forhandler den canadiske ATV Can-Am, har haft travlt hele året, ikke mindst med modellerne, der ligger i den tunge ende af markedet.

- Efterspørgslen har jo været helt enorm i 2020, og vi forventninger samme tendens i 2021. Vores bestseller fra Can-Am er Outlander 1000 MAX XT-P, fortæller Morten Veje Pedersen, der driver firmaet sammen med sin søster, Diana Veje Williams.

Jet-Trade blev startet i 1986 af deres far, Steen Veje Pedersen, men i 2013 overtog Morten og Diana firmaet.Can-Am er en del af BRP, Bombardier Recreational Products, som har produceret ATV'er siden 1990'erne. BRP er en af verdens førende producenter, og Can-Am er ifølge producenten den mest solgte ATV i Sverige og nummer to i Finland og Rusland.

rich-media-1
Outlander 1000 MAX XT-P kommer med masser af features. Pressefoto.

2021-udgave af bestseller

Den populære Outlander 1000 MAX XT-P er nu klar i en 2021-udgave. Maskinen er blandt andet udstyret med et 7,6" digitalt display, der udover et speedometer blandt andet har omdrejningstæller, gearposition, 4 x 4 indikator, ur og temperaturmåler.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Hertil kommer iTC, som er producentens intelligente gasreguleringssystem, der har valgbar spjældrespons.

- Alle BRPs produkter er fortsat udstyret med BRPs hjerte, nemlig Rotax-motoren. I Outlander MAX XT-P ligger der en 976 kubik stor udgave med 82HK, siger Morten Veje Pedersen.Modellen har Fox-støddæmpere og Warn-spil samt træk, som er monteret fra fabrikken.

- Can-Am laver i øvrigt et hel line-up kun til det europæiske marked, hvilket gør, at de er udstyret med ABS. Derudover kommer den med 3-trin servostyring, som gør det lettere at håndtere maskinen, siger Morten Veje Pedersen, der udover at være medejer også har været mekaniker i firmaet i mange år.

- Og så kommer vi ikke udenom det der specielle eye-catching Can-Am look, slutter han.