sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Giv stuen liv med nye møbler

00:00
Hastighed: ???x
01:34

Abonnementsartikel

Det er ikke alle, der tænker over det, men man kan sagtens gøre service til en del af indretningen. Få mere plads til opbevaring med et flot vitrineskab. Det er samtidig noget af det, der virkelig tager kegler, når det kommer til at få dit stel til at fremstå så flot og levende som muligt.

Måske associerer du primært vitrineskabe med noget fra dine bedste- eller oldeforældres tid, men det behøver ikke at være sådan. For det første er alt retro virkelig kommet tilbage og blevet in, men derudover er der i dag et enormt bredt udvalg af vitrineskabe, der ikke nødvendigvis har det klassiske, tunge udseende.

Mange forskellige udgaver

Der findes ikke en formel for, hvordan et vitrineskab gerne skal se ud. Hvis du har vægpladsen til det, kan et ophængt vitrineskab være enormt charmerende og måske hænge over spisebordet eller på en smal væg, der ellers ikke bliver brugt til noget særligt. Vitrineskabe kan typisk finde sin plads i spisestuen, men det kan også sagtens være i køkkenet eller dagligstuen, hvis det er det, I godt kunne tænke jer.

Hvis I ikke føler, det giver mening at have et vitrineskab hængende, er der mange forskellige modeller, der står på gulvet. Her er både smalle modeller med et enkelt moduls bredde, mens andre har to skabslåger, der kan åbnes. Der er enormt god opbevaringsplads i sådanne vitrineskabe, og du kan uden problemer få plads til hele stellet og mere til, hvis du går med et højt skab.