sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Find din næste UL stang hos Jægeren og Lystfiskeren

00:00
Hastighed: ???x
02:11

Abonnementsartikel

Særligt populært lige nu er det for lystfiskere at have en ul stang i høj kvalitet og netop her kan Jægeren og Lystfiskeren altid hjælpe dig. Fiskeriet har oplevet en ny kult måde at fiske på og her er det vigtigt at have en ul stang. Begrebet UL fiskeri har fået en eksklusiv status indenfor lystfiskeri og er for dem der gerne vil gøre tingene på en ordentlig måde, og især for dem som elsker processen fra hvor fisken har bidt på krogen og der nu venter en kamp om at få den ind i land på en god og ordentlig måde.

Med en ul stang opstår der en proces hvor du har en langt bedre følelse med den fisk der sidder på krogen og kæmper for at slippe fri og ikke blive trukket med ind. Med en ul stang er du i gang med et fiskeri hvor der skal arbejdes hurtigt og effektivt. En ul stang er mere følsom og netop af den årsag får du også en tættere kontakt til fangsten i den anden ende.

Find den helt rigtige ul stang til dig

Hos Jægeren og Lystfiskeren har vi den ul stang der passer perfekt til dig, hvad enten du er nybegynder eller hvis du er en person som har dyrket lystfiskeri igennem mange år. En ul stang er som sagt et følsomt produkt og derfor anbefaler vi heller ikke nybegyndere at starte ud med det dyreste af det dyreste.

Jægeren og Lystfiskeren har altid en ul stang på lageret som kan opfylde enhver behov hos nybegyndere. Der skal arbejdes når fisken er på krogen og det handler om at finde teknikken de første gange man er afsted. Dog skal det siges at man også kan købe sig en ul stang i mere robust kvalitet hvilket kan betyde at den holder længere og at processen fra bid til den er inde, kan tåle lidt flere kræfter og lidt mere hårdt arbejde fra lystfiskerens side.

Hos Jægeren og Lystfiskeren kan du få den personlige rådgivning netop du har brug for når du skal finde din næste ul stang. Du er altid velkommen til at besøge butikken i Aalborg, men ellers er der også mulighed for at ringe ind til Jægeren og Lystfiskeren hvor du vil blive mødt af en yderst passioneret lystfisker der sidder klar til at rådgive dig omkring din næste ul stang.