Lyt til artiklen:

Nye gulvdesigns med ultramat overflade

00:00
Hastighed: ???x
02:13

Abonnementsartikel

Naturen har altid fyldt meget i den nordiske designtradition. Og nu lancerer Tarkett de to nye naturtro gulvkollektioner, iD Inspiration Click Solid 55 og iD Inspiration 55.

Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De nye kollektioner er fremstillet med en ultramat overflade, der gør gulvet ekstra modstandsdygtigt over for revner og slitage.

Overfladebehandlingen af gulvet reflekterer desuden lyset på en måde, så gulvoverfladen opleves som dæmpet, rolig og eksklusiv, hvilket får det til at passe perfekt ind i den nordiske indretningsstil.

Lette at montere

iD Inspiration Click Solid 55 består af 19 forskellige gulvdesigns, der er lette at montere med det enkle kliksystem eller ved at lime det direkte til undergulvet. Rækken af designs består af forskellige træ- og stenmønstre i adskillige farvenuancer.

Den anden nyhed, kollektionen iD Inspiration 55, er skabt med syv designs, der alle er produceret med en digital trykteknologi, som giver vinylgulvet en ærlig og naturtro gengivelse af motivet. Gulvene i iD Inspiration 55 er en smule tyndere end klik-kollektionen og skal limes til undergulvet ved montering.

De forskellige designs i iD Inspiration 55 omfatter træ, marmor og sten i forskellige variationer og farvenuancer med en ultramat overfladebehandling for et mere autentisk udtryk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-3
Klikvinyl egner sig godt i travle hjem og i rum med et højt aktivitetsniveau, f.eks. i køkkenet eller stuen. Pressefoto.

Praktisk gulv

Gulvenes design og vinylens egenskaber gør vinylgulvet til et yderst praktisk gulv, der sammen med det nordisk inspirerede design passer ind i den moderne og eksklusive nordiske stil. Gulvene egner sig særligt godt til travle rum, hvor der er megen færden.

Tidligere har vinylgulv i denne kvalitet kun været tilgængelig i offentlige miljøer, men nu fås den ligeledes til private hjem, hvor der ønskes et kvalitetsgulv, der er let at vedligeholde.

Både iD Inspiration Click Solid 55 og iD Inspiration 55 er designet og produceret i Europa med vandbaseret blæk og helt uden ftalater. Kollektionen lever op til strenge branchestandarder for indeklima og bæredygtighed.

rich-media-4
Gulvene byder på naturtro design med en ultramat overfladebehandling. Pressefoto.