Lyt til artiklen:

Nyt hovedkvarter, men samme fokus

00:00
Hastighed: ???x
02:12

Abonnementsartikel

Smilene var store da første spadestik blev taget til Nellemann Machinerys nye lokation i Ringsted - en central placering midt på Sjælland.

Bygningen kommer til at indeholde værksted, reservedelslager, showroom og administration for Nellemann Machinery i Øst Danmark, og når indflytningen finder sted i efteråret 2024, kommer de cirka 4.500 kvadratmeter stor bygning til at være udgangspunkt for de 30 medarbejdere der servicerer kunderne i Øst.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Når dørene bliver slået op i Ringsted, vil virksomheden være samlet i en bygning, med kort afstand mellem de kontaktpunkter kunderne har med forskellige ansvarsområder.

rich-media-2
Spaderne blev sat i jorden af Borgmester i Ringsted kommune, Henrik Hvidesten, og Direktør for Nellemann Machinery, Kristian Refnov. Spadestikkene blev inspiceret af ejeren af Nellemann gruppen, Jac Nellemann. Pressefoto.

Stor betydning

- Vores nye placering kommer til at have en stor betydning for os, siger Kristian Refnov og fremhæver tre af de vigtigste ting ved det nye hovedkvarter:

- Vi flytter til en ny og tidssvarende bygning, der matcher den fokus vi har som en virksomhed, der internt arbejder tæt sammen i opgaven for at være en vigtig og relevant samarbejdspartner for vores eksisterende og nye kunderne, siger han.

- Det er en central placering i Øst Danmark, der stadig giver os nærhed til kunderne. Takket være vores serviceteknikkere og sælgere, der er fordelt rundt omkring på Sjælland, vil vi forsat være meget tæt på kunderne i deres dagligdag, og så får vi en synlighed, der støtter op om at tiltrække og fastholde de forskellige interessenter såsom medarbejdere, kunder og leverandører.

Naturligt skridt

Den nye lokation er det naturlige næste skridt på vejen for Nellemann Machinery, og strategien for virksomheden vil fortsat være at fokusere på få mærker og høj specialisering indenfor firmaets tre kundegrupper: Vej/Park, Entreprenør og landbrug.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med 55.000 biler der suser forbi i døgnet, er der en rigtig god eksponering der er vigtigt for os. Og placeringen gør, at vi hurtigere kan komme rundt til de forskellige kundegrupper og nemmere kan være til stede i hele regionen. Vi har servicebiler og sælgere placeret rundt i hele landet, og vi kommer derfor også tættere på vores medarbejdere. Skulle vi dertil blive mere attraktive over for kommende medarbejdere, er det også et parameter, der er værd at tage med, når der skal vækstes, siger Kristian Refnov.