Abonnementsartikel

Proviido.dk er ny webportal, der er stiftet af et par vestjyder med baggrund i det professionelle skovbrug.

Portalen er skabt for at forbedre konkurrencen og give bedre priser og vilkår for skov- og havejere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi valgte at starte www.proviido.dk for at gøre det nemmere for landmænd, skovejere og haveejere at finde den rette leverandører, når der er brug for at få løst en opgave, forklarer Martin Viborg, der sammen med Rasmus Fejer Nielsen står bag den nye portal.

Han nævner som eksempel, at det store udbud af forskellige maskintyper kombineret med mange entreprenører, der er dygtige på forskelligartede opgaver, gør, at det hurtigt bliver uoverskueligt at finde en mand med den rigtige løsning til den rigtige pris.

Portal sparer tid

Webportalen bruges således til at indhente løsninger og tilbud, uden at der skal en sælger ind over. Samtidig sparer både ejer og entreprenør tid.

Andre har måske et mere fast samarbejde med en entreprenør eller rådgiver, og her kan de to iværksættere fungere som et supplement, der gør det lettere at få tilbud og priser afklaret.

- Vi ved, at for ikke-fagfolk kan det være svært at vide, hvad der er den rette løsning, når man har et stykke skov, der skal tyndes, eller man skal have fældet et stort træ, der hælder ind over huset. Men faktisk rummer mange opgaver mange standardelementer, som ikke-fagfolk sagtens kan svare på - hvis de bliver spurgt om det, siger Rasmus Fejer Nielsen og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har brugt vores faglige ekspertise til at finde ud af, hvad en entreprenør skal vide for at tage stilling til, hvordan en opgave skal løses, og hvad den skal koste. De 10-15 spørgsmål til en bestemt opgave er formuleret på hjemmesiden, som brugeren kan udfylde og derefter få svar på.

Mange års erfaring

Makkerparret bag proviido.dk har bygget omkring ti analyseværktøjer, brugt hundredvis af timer og taget tusindvis af fotos til opbygning af hjemmesiden.

- Det er selvfølgelig en stor hjælp, at vi er uddannet i skovbruget og har mange års erfaring, ellers ville det være svært at videregive rigtige kvaliteter til kunderne. Så produktet er godt undervejs, og det næste skridt bliver at udbrede kendskabet til vores løsning, siger Martin Viborg og Rasmus Fejer Nielsen samstemmende.