sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Must haves til forårets have

00:00
Hastighed: ???x
02:28

Abonnementsartikel

Så kan du her blive inspireret til noget som du måske ikke lige havde tænkt over kunne være det der skulle til at fordrive tiden, men som du kun vil få stor glæde af.

Lad dig inspirere til dine must to have

Når foråret rammer os danskere, vil det for de fleste give os en anden energi og lyst til at få mere af det der kendetegner vores forår og de knap så grå og mørke måneder som vi netop begiver os ud af. Blomster og planter skal pryde vores haver og altaner og det kan kun gå for langsomt.

Blomsterverden er et sted hvor du let kan finde alt det du skal bruge og helt uden at du skal hive en dag ud af kalenderen de første forårsmåneder, for at hente det du ikke kan komme igennem foråret og sommeren foruden.

Der findes det der er nice to have og så er der de der must haves. Hvis du ikke ved hvad der er must haves i din forårshave så lad dig inspirere her, til hvordan du bedst finder frem til dem.

Et must to have afhænger af hvem du er

Et must have er noget du absolut ikke må gå foråret i møde uden at eje. Det kan virke lidt voldsomt for mange at bruge et must have i forbindelse med en have eller skabelsen af den perfekte altan, for der er selvfølgelig tale om en form for luksusgode, når det er planter og blomster.

Disse must haves er plukket med tanken om at du allerede ved at du vil pryde dine omgivelser derhjemme med blomster og planter, men blot vil finde frem til netop det du ikke skal overse at få i indkøbskurven. Det er også her en god idé at huske på at vi er forskellige og der kan derfor være noget der er mere must have til dig der ønsker at finde en god fritidsbeskæftigelse, hvor der derimod kan være andet der er vigtigere hvis det handler om f.eks. at skabe bedre forholde for bierne.

Bliv selvforsynende med din egen køkkenhave

Hvis det netop handler om en god fritidsbeskæftigelse, så er der ikke noget i vejen med at finde blomster og planter der kræver en smule mere opmærksomhed end andet, men som til gengæld kan give dig tifoldigt tilbage.

Her er der særligt tanke på de buske, træer og bede der i løbet af foråret har brug for kærlighed og opmærksomhed for at give det bedste afkast til dig. Det kan f.eks. være at du skal vande dagligt i en tør periode eller at du skal plukke skud, for at vedligeholde og få det smukkeste resultat.

Noget af det som der for de fleste dog kan vinde på alle fronter, er den selvforsynende tilgang til en hverdag og med en køkkenhave, får du både det grønne og det blomstrende men i den grad også noget som du kan drage glæde af igennem hele sommeren og efteråret. Køkkenhaven kan indeholde planter som f.eks. jordbær, tomater og lignende. - Det er kun dig der bestemmer hvad du ønsker at dyrke på egen hånd.