Lyt til artiklen:

Ny serie af plæneklippere

00:00
Hastighed: ???x
01:49

Abonnementsartikel

Stihl lancerer nu en ny serie af batteri- og benzindrevne plæneklippere.

Alle modeller i serien er såkaldte 4-i-1-plæneklippere og udviklet til at sikre komplet og nem vedligeholdelse af haven.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Serien indeholder fem smarte plæneklippere, hvor RMA 243, RMA 248 T og RMA 253 T drives af batterisystemet AK, mens RM 248 T og RM 253 T er benzindrevne.

rich-media-2
Klippebredden er eneste forskel på modellerne i den nye serie af 4-i-1 plæneklippere fra Stihl. Pressefoto.

Forskellen på de forskellige modeller er klippebredden, men de er alle 4-i-1-plæneklippere. Det betyder, at de kan bruges til klipning, opsamling, sideudkast og mulching - en metode, hvor græsafklippet forvandles til næring.

- Serien er udviklet til at dække alle brugerens behov så nemt som muligt. Modellerne er nemme både at finde frem, bruge og pakke sammen, og funktionaliteten giver alsidighed i græsklipningen, siger Mats Gustafsson, som er Product Launch Manager hos Stihl i Norden.

Plæneklipperne har stabile komfortstyr, som kan fældes ned samt justeres mellem to højder. Det betyder også, at det er nemt for brugeren at få adgang til og tømme græsopsamleren. Desuden er alle modeller udstyret med central klippehøjdejustering, så brugeren kan justere klippehøjden mellem 20 og 100 millimeter med et enkelt tryk.

RMA 243, RMA 248 T og RMA 253 T drives af børsteløse EC-motorer med Stihl AK-batteriserien, mens RM 248 T og RM 253 T drives af Stihl EVC-motor og benzin.