- Der er et behov for at kunne leje et samlet sæt af maskiner til specifikke opgaver inden for det grønne område, siger Bjarne Sørensen, adm. direktør.

Virksomheder i dag ønsker større fleksibilitet og mindre kapitalbinding i maskiner, når de skal konkurrere om opgaverne. Derfor lancerer A. Flensborg A/S nu udlejning af maskiner til have- og parkområdet, hvor der hidtil ikke har været mange tilbud om at leje som alternativ til at købe.

Det nye forretningsområde introduceres under navnet AF Udlejning og er i første omgang målrettet professionelle inden for den grønne sektor, der vil have størst mulig handlefrihed. AF Udlejning vil fokusere på udlejning af traktorer, maskiner og komplette maskinsæt, der er skræddersyet til den konkrete opgave.

Stor interesse fra branchen

Et eksempel på en totalløsning fra AF Udlejning er et komplet sæt af maskiner til græssåning, som omfatter traktor, stennedlægningsfræser, såmaskine og stenrive. Netop græssåningsområdet er et af de områder, hvor A. Flensborg oplever stor interesse fra anlægsgartnere.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Udlejningen omfatter også maskiner som minilæssere, pladevibratorer, lifte og lignende, og alle maskinerne kan naturligvis lejes enkeltvis, hvis det passer bedre til opgaven.

AF Udlejning leverer kvalitetsmærker som traktorer fra Yanmar og walk-behinds fra Ferrari, der begge er kendte for at være driftssikre. Skulle der alligevel være behov for eftersyn undervejs, sørger A. Flenborg selv for hurtig og kompetent service, da det er en del af lejen.

Et meget fleksibelt koncept

- Der er et behov for at kunne leje et samlet sæt af maskiner til specifikke opgaver inden for det grønne område. Det råder vi nu bod med etableringen af AF Udlejning, siger Bjarne Sørensen, adm. direktør i A. Flensborg A/S. Han fortsætter:

- Når man lejer, kan man derfor få de rette maskiner til opgaven, og lejeperioden er fleksibel: Det er muligt at leje kort tid eller over længere tid som til en hel sæson eller et helt projekt.

Udlejningen foregår fra hovedsædet i Herning, og målgruppen er primært professionelle inden for det grønne område, som arbejder i det midtjyske område, vurderer de hos A. Flensborg A/S.

rich-media-1
En selvkørende Garden såmaskine og Diamant stenrive, som indgår i A Flensborgs sortiment af udlejningsmaskiner. Pressefoto.
rich-media-2
Yanmar traktor med skovl og fræser. Pressefoto.