Lyt til artiklen:

Stor veteran-dag på Gram Slot

00:00
Hastighed: ???x
03:29

Abonnementsartikel

Til den kommende weekend (11-12. november, kl. 10-16) har du mulighed for at opleve et imponerende udvalg af ældre landbrugs- og entreprenørmaskiner på Gram Slot. Sammen med et stumpemarked åbner Dansk Veteran Traktor Klub dørene til årets efterårsudstilling.

Du har mulighed for at opleve en lang række maskiner fra en svunden tid, hvor tingene var enklere og for mange måske bedre end de moderne maskiner, det er helt klart entusiaster man vil møde. Derudover afholdes der også et stort stumpemarked.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er jo for alle som har interesse, og vi er glade for at kunne få sådan en flot og skøn lokation som Gram Slot at være ved, så kom hvis du har den mindste interesse for maskiner fra en anden tid, siger Jørgen Sørensen, fra Dansk Veteran traktor Klub.

rich-media-2
Dansk Veteran Traktor Klub Arrangerer veterantraktor-udstilling, modeludstilling og stumpemarked i samarbejde med Gram Slot. Foto: Presse.

Mulighed for at udstille selv

Der er fri mulighed for at komme se de mange maskiner, men også stor mulighed for at komme og udstille sine egne maskiner.

- Vi ser jo gerne at så mange som mulig har lyst til at stille maskiner frem, og derfor søger vi altid flere til at komme især fra klubben, men også uden for klubben. Vi er en ret åben klub, så er man medlem eller e,j så finder vi ud af det, jo flere entusiaster vi er, jo bedre, siger Jørgen Sørensen.

rich-media-4
Maskiner i mange aldre vil være at se. Foto: Presse.

Lettere information for udstillere

Der stilles ikke krav til at materialet skal være nyrestaureret, dog skal det være funktionsdygtigt og i pæn og ren stand.

Der må kun køres ind i hallen på gummihjul.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der må max. være fem liter brændstof i tanken.

Stelkablet skal afmonteres, når køretøjet er på plads i hallen.

Der åbnes for indkørsel torsdag og fredag fra kl. 08:00 til 18:00.

Alt skal være på plads fredag aften kl. 18:00.

Oprydning skal forgå søndag fra kl. 16:00 til 20:00 og mandag efter aftale.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Da det er både i centerets og klubbens interesse, at opbakningen bliver så stor som muligt vil stadepladser for alle være gratis. Andre klubber med samme interesser som DVTK er velkommen til at have en stand på udstillingen.

Der må ikke medbringes mad og drikke i udstillingsområdet, men kan købes til rimelige priser i slottets cafe.

Der vil være en "kaffe ordning", hvor der kan hentes kaffe i cafeen i termokander mod betaling. Småkager til kaffen vil ikke blive betragtet som "mad".

Der vil være plads til campingvogne, med adgang til bad, toilet og strøm.

Lørdag aften kl. 17:00 vil der være fællesspisning for klubbens medlemmer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Spisningen vil foregå i Gram Slots restaurant.

Spisning skal bestilles hos Tage Asmussen tlf. 27 14 39 79 eller mail: tageasmussen@hotmail.com

Der er mulighed for at overnatte i værelser, der tilhører Gram Slot. - Bestilles ved Gram Slot.

Lørdag morgen og søndag morgen fra kl. 8:30 til 10:00 vil der være morgenmad for udstillerne ved fremvisning af armbånd. Morgenmad skal bestilles ved tilmeldingen.