Ny Stihl plæneklipper muliggør arbejde på mere vanskelige tidspunkter på døgnet.

Med RMA 765 V sigter Stihl efter brugere, som stiller høje krav til holdbarhed, levetid, robusthed og kvalitet. For eksempel gartnere, kommuner, ejere af store grunde samt seriøse privatbrugere kan have stor nytte af dette produkt.

- RMA 765 V er en kraftfuld og effektiv maskine, der også er let at manøvrere. Skrånende og ujævnt terræn kan nemt klippes takket være hjulene, som kan hæves og sænkes, og den manuelle hastighedskontrol, siger Henrik Tångberg, der er Technical Customer Support hos Stihl Danmark.

Længere driftstid

Plæneklipperen er udstyret med ECO-mode, som giver længere driftstid, og seks hastighedsniveauer - fra 0-5,5 km/t. RMA 765 V har baghjulstræk og drejelige forhjul samt individuel klippehøjdeindstilling på alle hjul. Maskinen leveres desuden med en 80-liters græsopsamler.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Takket være det ergonomiske og foldbare Komfortstyr er det nemt at montere og afmontere opsamleren, når den skal tømmes. De to multiblade med flowoptimerede knive hjælper også med at sikre et optimalt klipperesultat, siger Henrik Tångberg.

RMA 765 V drives af et rygbåret batteri, som sættes ned i maskinen, men kan også bruges med løse AP-batterier via en adapter. Det rygbårne batteri AR 3000L rækker til op til 3.100 kvadratmeter græsplæne, og kombineret med en klippebredde på 63 cm betyder det, at plæneklipperen er optimeret til store græsarealer.